Grupper & Företagsevent

-Grupper & Företag

26 minuter i flygkammaren själva utan andra kunder – Upp till 13 personer per halvtimmes-block. Vid fler än 13 så löser vi självklart det - Boka flera block eller kontakta oss så hjälper vi er!

Vad svetsar samman en grupp bättre än att gemensamt utsätta sig – och klara av – en utmaning av något slag? Ta med jobbarkompisarna på en oförglömlig upplevelse där ni får testa era vingar och sväva fritt under några minuter i vår vindtunnel. Perfekt för exempelvis kick-off eller teambuildingen.

För frågor gällande företagspaket & bokning 
kontakta våra företagsbokare:

Stockholm

Björn Gunnelöf
Tel: 070-211 67 64 
Mail: bjorn(@)bodyflight.se

Eller

Flight Desk

Mail: stockholm(@)bodyflight.se
Tel: +46 10 139 97 00

Göteborg

Elisabeth Pedersen
Tel: 072-558 09 99 
Mail: elisabeth.pedersen@bodyflight.se

Eller 

Flight Desk

Mail: goteborg(@)bodyflight.se
Tel: +46 10 139 97 00

 

Flygningen inkluderar:

- All nödvändig utrustning

- Professionell instruktör

- Säkerhetsgenomgång

- Flyglektion (beroende på beställt paket)

- Feedback från instruktören efter flygningen

- Försäkring till samtliga deltagare

Upplevelsen tar cirka 90-120 minuter för ett block,

Vid bokning av flera Bodyflight Special block kan man addera ca 30min per extra block om de bokas i direkt anslutning till varandra. Så exempel vid bokning av 3st block blir totala tiden ca 180min (3h).

Vad svetsar samman en grupp bättre än att gemensamt utsätta sig – och klara – en utmaning av något slag? Ta med jobbarkompisarna på en oförglömlig upplevelse där ni får testa era vingar och sväva fritt under några minuter i vår nya vindtunnel.

Det här är den ultimata aktiviteten som får just er arbetsgrupp att svetsas samman till en riktig enhet. Att flyga i en vindtunnel ger nämligen exakt samma adrenalinrusch som att kasat sig ut från ett flygplan – men i en vindtunnel behöver ni inte lämna marken.

Flygningen är hela tiden övervakad av Bodyflight Stockholms utbildade och erfarna instruktörer som ser till att säkerheten är god. Efteråt samlas vi för en gemensam genomgång där vi ger er feedback att ta med er – kanske till och med till er vardagliga verksamhet. Att tillsammans stå inför en utmaning och övervinna problemen ger er möjligheten till att skapa god sammanhållning och upplevelser att använda på arbetsplatsen.

Vår vindtunnel ligger i Bromma precis utanför tullarna till Stockholm City och det finns utmärkta kommunikationer så kvällen behöver inte sluta vid oss. Ta arbetsgänget och ät en god middag inne i Stockholm direkt efteråt och ventilera det nu just upplevt över ett glas vin. Vem var bäst, vem var modigast och vem gjorde coolast grejer?

Det kommer onekligen att finnas en del att prata om efteråt.

Ta med hela företaget på en unik kick-off och utmana varandra och se vem som är bäst på att flyga. Den här upplevelsen får man bara inte missa. I vår vindtunnel sker verkligt lagbygge och även om vissa deltagare kan behöva övervinna ett initialt motstånd är det något som alla kommer att uppskatta och tala om till nästa års kick off.

Och nästa gång är ni mer erfarna och kanske ska öka utmaningen ytterligare?

Läs mer