Barn och vuxen flyger oavenför vatten framför en höstskog
Barn och vuxen flyger oavenför vatten framför en höstskog

Hösttips från Bodyflight

Hela Sverige har höstlov vecka 44. Det kan ena dagen vara regn och rusk, nästa soliga och krispiga höstdagar. Bodyflight är den bästa höstlovsaktiviteten för alla åldrar men utöver det kan det vara svårt att planera in väderanpassade saker som passar hela familjen. Här kommer därför fyra andra tips på hur ni kan aktivera er på höstlovet.


Höstbingo!
Gör bingo med höstsaker för komma ut i friska luften genom att placera ut klassiska hösttecken på en bingobricka. Det kan vara en vattenpöl, ett gult löv, lingon, en svamp, en spindel, ett rött löv eller en kotte. Ge er ut för att hitta alla hösttecken och se vem som får bingo först.
 
Hitta en ny lekplats
Utforska en ny lekplats och ta er bort från de ni brukar besöka. Varför inte packa med matsäck för att fylla på med energi till leken och upptäckandet av den nya lekplatsen?
 
Gör en hinderbana
Bygg en hinderbana tillsammans utomhus. Markera upp en startpunkt och bara fantasin sätter stopp när det kommer till vad ni kan göra med de olika sakerna. Stubbar, stenar eller träd kan användas för att springa slalom, stenar för att klättra på, pinnar för att bygga hinder och nedfallna träd/stockar kan användas för att gå balansgång på. Samla kottar som ska kastas och träffa ett bestämt mål.
 
Bygg en koja - utomhus eller inomhus
Vi älskar väl alla att bygga en koja där man kan leka och gömma sig?! Kojbyggandet är kul och när kojan är färdig bjuder den in till en massa fantasifulla upptåg.

 

Bodyflight
Bästa höstlovsaktiviteten är såklart Bodyflight! Även om det är blåsigt hos så lovar vi att ni slipper regn och rusk.

 

Boka höstlovets främsta aktivitet här